Aloittelijoiden harjoitukset

Kuva: Sauli Fay

Aloittelijoiden harjoitukset järjestetään torstaisin Hyvinkään vinttikoiraradalla ja ne on tarkoitettu juoksuoikeuden omaaville roduille sekä rhodesiankoirille. Kaikille roduille avoimista harjoituksista tiedotetaan erikseen.

Harjoitukset alkavat klo 18:00. Harjoituksilla on säävaraus ja peruutuksista ilmoitetaan facebookissa (klikkaa tästä).

Harjoitukset on tarkoitettu pennuille sekä aloitteleville aikuisille koirille. Mikäli koirasi on jo konkari, niin tiistain rata- (klikkaa tästä) tai maastoharjoitukset (klikkaa tästä) on oikea paikka koirallesi.

HUOM! Kiimassa olevan nartun tuominen alueelle on kiellettyä!

Hinnasto

2 €/lähtö jäseneltä
4 €/lähtö ei jäseneltä

Ilmoittautuminen!

Harjoitusten kulku

Ole paikalla ajoissa. Maksa vuorosi lipunmyyntiin/buffettiin. Lipunmyynnistä voi myös kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä harjoituksista. Varaa hyvin aikaa koirasi lämmittelylle.

Harjoitukset on treenareiden johtama tapahtuma. Harjoitukset aloitetaan pienellä, noin 15 minuutin teemalla (lämmittely, jäähdyttely, viehevarmuus, vieheharjoittelu, fyysinen harjoittelu, harjoittelu kotona, jne.), jonka jälkeen aloitetaan yleensä kahdella rastilla: koppiharjoittelu ja vieheharjoittelu. Mahdollisuuksien mukaan harjoituksiin pyritään järjestämään myös pieni maastorata. Harjoitukset ohjeistetaan alkupuheiden päätteeksi.

Kun koirasi on käynyt suorittamassa, jäähdyttele koirasi hyvin. Muista myös ostaa buffasta kahvia ja pullaa sekä turise mukavia kanssaharrastajien kanssa.

Tärkeitä huomioita

Harjoituksiin voi ja kannattaa valmistautua leikkimällä kotona jollain vieheen tapaisella

Älä koskaan kutsu koiraa pois vieheeltä, vaan nouda se sieltä vieheen luota ja kehu koiraa vasta vieheellä! Aikaa on kyllä riittävästi.

Harjoituksiin voi ottaa mukaan oman vieheen ja lelun. Myös koiralle erityisen hyvät herkut auttavat harjoittelussa.

Kysy kaikki mielen päällä olevat kysymykset harjoituksissa. Treenarit auttavat ja neuvovat! :)