Hallitus

Hallitus vuonna 2024

(Yhteystiedot etunimi.sukunimi(a) luhtilaukkaajat.net)

Venla Eriksson, puheenjohtaja
Tiina Ylänen, varapj
Kati Soininen, jäsen ja sihteeri
Timo Pekkarinen, jäsen
Pirjo Halme-Hoffren, jäsen
Sari Pekkarinen, jäsen ja jäsensihteeri
Kata Rajakangas, jäsen

Kirsi Turunen, 1. varajäsen
Jukka Laiho, 2. varajäsen

Muut yhteystiedot

Sihteeri Kati Soininen, sihteeri.luhtilaukkaajat (at) gmail.com

Puheenjohtaja Venla Eriksson, luhtilaukkaajat (at) gmail.com

Esittelyt

Venla Eriksson, hallituksen puheenjohtaja

Hei, Olen Venla Eriksson. Ensimmäinen afgaanini tuli taloon 1992. Sen jälkeen minulla on koko ajan ollut afgaaneilta, joiden kanssa olen harrastanut maastoa ja ratakilpailuita sekä käynyt näyttelyissä. Tällä hetkellä minulla on kotona kolme afgaania, joista vanhin on eläkkeellä, yksi kilpailuikäinen ja nuorimman kanssa on aloiteltu pentuharjoitukset.

Tiina Ylänen, varapuheenjohtaja

Tiina Rajamäeltä moi!
Vinttipimeenä vuodesta 2000, kun ensimmäinen whippet tuli taloon. Vuosi siitä hommattiin kaveri, kun eihän hän nyt yksin voinut olla ja näin talossa oli kaksi whippettiä, narttu ja uros. Nartun kanssa käytiin näyttelyissä ilman mainittavaa menestystä. Maastojuoksua kokeiltiin, mutta kumpikaan ei ajanut.
2009 taloon tuli ensimmäinen greyhound, näyttelylinjainen uros. Näyttelyitä kierrettiin harvakseltaan ja Jämsässä tultiin juttelemaan, että greyta olisi mukava saada maastoon. Sieltä ohjeet mennä Hyvinkään radalle ja etsiä Pena käsiin. Hänestä tulikin oiva maastojuoksija, kaksi kertaa käytiin edustamassa EM-maastoissakin. Varmaan ainoa suomalainen koira, joka on ollut euroopanmestari 12 tuntia.
Rataharrastus alkoi kiinnostamaan ja ensimmäinen racing grey tuli 2012. Hänellä oli selkävaivoja, jonka vuoksi kaarteet ei taittuneet ja ura jäi haaveeksi. Uskomaton early pace ja sadan metrin suoralla huippu menijä. Toinen racing grey tuli 2016, eikä hänestäkään saatu ratajuoksijaa. Pientä, mutta uran kannalta huonoon saumaan tullutta kremppaa mm. ruuansulatuksessa ja gracilisvamma. Nauttii tällä hetkellä ainoana koirana yltäkylläistä elämää rakkaana perheenjäsenenä.
Minut löytää radalta yleensä puffasta tai keittiöstä! Vastaan puffan valikoimasta, niin rohkeasti ehdottamaan uusia juttuja, jotta voimme palvella entistä monipuolisemmin. Olen mukana myös Suomen Greyhound yhdistyksen toiminnassa, niin saa ja pitää tulla nykäisemään hihasta, jos rotu kiinnostaa. Lämpimikseni puhun myös paljon muusta, asiaa ja asian vierestä.

Nähdään radalla!

Kati Soininen, hallituksen jäsen ja sihteeri

Moi!
Olen Kati Soininen. Vinttikoiraharrastuksen olen aloittanut Ibizanpodenconi kanssa. Vinttikoiraharrastus on vienyt mukanaan ja olen tykännyt puuhailla kokeissa jo ennen koetoimitsijaksi kouluttautumista. Olen myös sekä rata- että maastotuomari. Saatat minut nähdä myös näyttelykehässäkin. Nykyään taloudesta löytyy kaksi veteraani whippettiä sekä ibiza. Varsinainen kilpailuttaminen on jäänyt, kun whippetit eläköityivät, mutta nyt on aikaa puuhailla toimihenkilönä.

Saa tulla moikkaamaan.

Pirjo Halme-Hoffren, hallituksen jäsen

Olen Pirjo ja perheessämme on kaksi ibizanpodencoa, joiden kanssa normaalien arkirutiinien lisäksi harrastetaan rata- ja maastojuoksua. Perheeseen kuuluu myös whippet 9v ja "bullador" 13,5v.

Jukka Laiho, hallituksen varajäsen

Hei, olen Jukka Laiho.
Asun puolisoni kanssa Mäntsälässä. Olen ollut harrastuksessa mukana jo yli 20 vuotta whippettien kanssa. Whippettejä kotona meillä on tällä hetkellä viisi, joista yksi on veteraani ja neljä kilpailevat ratajuoksussa. Minut tapaa yleensä Luhtareiden harkoissa vetämässä viehettä.